Youfone

Youfone is een relatief onbekende naam in de markt. Toch draait ook Youfone inmiddels al wat jaartjes mee. Youfone staat bekend als prijsvechter en biedt haar diensten aan tegen scherpe tarieven. Net als Telfort is ook Youfone onderdeel van KPN, en biedt het haar klanten toegang tot het netwerk van het moederbedrijf. Dit betekent een grote dekking, stabiel netwerk en relatief weinig storingen. Ook ligt de standaard snelheid van het internet relatief hoog met 100Mbit/s. Naast erg scherpe tarieven onderscheidt Youfone zich met leuke aanbiedingen zoals 50% korting voor de eerste 6 maanden, met daarnaast gratis opnemen en terugkijken en toegang tot Foxsport.

Aanbod

In tegenstelling tot veel andere aanbieders heeft Youfone niet een breed scala aan verschillende pakketten. Het maakt onderscheid in internet en tv of alles in 1 maar buiten dat geen verschillende bundels met betrekking tot bijvoorbeeld internetsnelheid. Ook qua televisie pakt Youfone het net iets anders aan. Standaard heb je een 23 televisiezenders tot je beschikking. Met mix 5 of mix 10 kies je daarbovenop maandelijks 5 of 10 extra zenders uit een aanbod van 40 zenders. Deze kun je dan maandelijks aanpassen. Wanneer je kiest voor het totaalpakket krijg je beschikking over alle zenders. Deze extra zenderpakketten zijn voor relatief kleine maandbedragen beschikbaar. Voor €2,50 en €4,- per maand maak je al gebruik van de mix 5 en mix 10. Voor het volledige zenderaanbod betaal je per maand een meerprijs van €11,50. Daarnaast zijn er nog pakketten voor FOX sports 1 compleet of eredivisie en bepaalde On Demand pakketten. Ook bij Youfone betaal je voor een additionele TV ontvanger een extra €5,- per maand.

Dekking

Gezien ook Youfone gebruik maakt van het netwerk van KPN heb je ook als klant van Youfone een nagenoeg landelijke dekking. Via de website van Youfone kun je zien wat de snelheid is die in jouw regio beschikbaar is.