Telfort

Telfort staat in Nederland bekend als een prijsvechter. Het is een speler die al aardig wat jaartjes meedraait op zowel de markt van vast als mobiel. Telfort kan worden gezien als een van de prijsvechters, en is in verhouding een stukje goedkoper dan bijvoorbeeld een KPN of XS4ALL. Ook Telfort heeft het qua naamsbekendheid goed op orde dankzij de reclames met een rijke familie die dankzij economische tegenslag in een keer op de kleintjes moet letten. We kennen allemaal de ‘van …, naar …’ reclames, of we ze nu vervelend vinden of niet. Telfort is onderdeel van KPN en maakt dan ook gebruik van het netwerk van het moederbedrijf. Dit heeft als gevolg dat ook Telfort een erg grote dekking heeft, maar betekent niet per definitie dat zij exact dezelfde service ontvangen als klanten van KPN. Telfort is dus wel een op zichzelf staand bedrijf.

Aanbod

Ook Telfort biedt zowel individuele diensten aan, evenals combipakketten met alles in 1 of internet en tv. Als we kijken naar de alles in 1 pakketten pakt Telfort het net even iets anders aan dan de meeste aanbieders. In plaats van een verdeling te maken in een drietal bundels heeft Telfort een basis, die je kunt uitbreiden met extra modules zoals sneller internet (wat je in plaats van 50Mbit/s naar 100Mbit/s helpt) en interactieve televisie in plaats van standaard digitale televisie. Ook zaken als een extra ontvanger voor televisie kunnen tegen een kleine meerprijs worden verworven.

Dekking

Als dochteronderneming van KPN weet je dat het met Telfort wel goed zit als het gaat om dekking en stabiliteit van de verbinding. Telfort wordt door heel het land aangeboden, al verschilt het nog wel per regio wat precies het aanbod is. Om inzage te krijgen in wat er in jouw regio beschikbaar is, kun je op de website van Telfort een postcodecheck doen. Overigens biedt ook Telfort op sommige postcodes glasvezel aan.