Caiway

Voor sommigen een erg bekende naam, voor anderen wellicht een nog onbekende speler. Caiway heeft de afgelopen jaren meer en meer bekendheid verworven op het gebied van internet en televisie door hun transparantie in internet snelheden en scherpe tarieven op het gebied van alles in 1 pakketten.

Dekking

Omdat Caiway een nog relatief nieuwe speler in de markt is, heeft Caiway nog geen landelijke dekking. Vooral in het zuiden van Nederland kun je vaak nog geen gebruik maken van de diensten en producten van Caiway. Wil je weten of je op jouw postcode gebruik kunt maken van de diensten van Caiway? Ga dan naar hun website en doe de postcode check.

Diensten

Caiway biedt verschillende diensten aan op het gebied van internet, telefonie en televisie. Hierin wordt onderscheid gemaakt in verschillende pakketten, die voornamelijk variëren op het gebied van internetsnelheid. Met betrekking tot alles in 1 hebben zij standaard een drietal pakketten, namelijk ‘voordelig’, ‘slim’ en ‘snel’. De snelheden variëren van 100Mbit/s (zowel download als upload) tot wel 600Mbit/s. Bij alle drie deze alles in 1 pakketten zit standaard een televisiebundel van meer dan 70 zenders, waarvan 35 in Full HD. Uiteraard zijn er aanvullende pakketten om je zenderaanbod mee uit te breiden. Deze aanvullende pakketten variëren in prijs en zijn maandelijks opzegbaar. Bij deze bundels kun je tegen een meerprijs onbeperkt bellen binnen Nederland en is het mogelijk om op maximaal 2 interactieve ontvangers tegelijk televisie te kijken. Daarnaast kun je natuurlijk middels de app nog televisie kijken op je tablet of smartphone.

Glasvezel

Het netwerk van Caiway is op basis van een glasvezel verbinding. Dit heeft tot gevolg dat de snelheden die worden behaald (en dan met name op het gebied van uploaden) erg hoog liggen en eigenlijk gegarandeerd zijn. Zowel via een bekabelde verbinding als met betrekking tot WIFI is de verbinding erg stabiel en snel.