Alles in 1

Hoeveel abonnementen heb jij op je naam staan? De gemiddelde persoon in Nederland heeft tegenwoordig tientallen abonnementen die maandelijks van de rekening worden afgeschreven. Over de jaren is het steeds belangrijker geworden om zowel thuis als buiten de deur voorzien te zijn van digitale mogelijkheden.

We hebben allemaal een abonnement voor onze smartphone, met daaraan gekoppeld soms nog een toestelverzekering. Ook kunnen de meeste van ons niet meer zonder de nodige streamingsdiensten, zoals Netflix en Spotify. Ook gaan mensen steeds meer op internet online radio luisteren. We hebben een abonnement voor internet, telefonie en televisie. Een abonnementje bij de sportschool, dikwijls nog naast een eventuele contributie voor een andere sportclub. Met al deze mogelijkheden is het dan ook niet verwonderlijk dat sommige mensen het overzicht kwijtraken.

Alles in 1 pakketten

Nu is het natuurlijk aan te raden om in deze tijden stil te staan bij wat je nu eigenlijk wel en niet nodig hebt. Een tientje per maand voor een extra luxe lijkt niet veel geld, maar wanneer je nergens naar om kijkt en iedere dienst op zichzelf bekijkt zal je al snel meer abonnementen hebben dan je portemonnee toelaat. Gelukkig zijn er aanbiedingen en bundels om het je ietwat eenvoudiger (en vooral voordeliger) te maken. Voor internet, telefonie en internet zijn er de zogenaamde alles in 1 pakketten. Alles en 1 is een totaalpakket waarin de hierboven genoemde zaken samenkomen. In de meeste gevallen wordt een alles in 1 pakket zelfs goedkoper aangeboden dan wanneer je voor twee van de drie diensten (vaak is er een misschien wat minder noodzakelijk) los een abonnement afsluit. De meesten zullen er dan ook voor kiezen om een alles in 1 pakket af te sluiten

Alles in 1 vergelijkingen

Afhankelijk van je thuissituatie zal je in de meeste gevallen uitkomen op een alles in 1 pakket. Zoals met de meeste diensten in een kapitalistische economie het geval is, zijn er natuurlijk meerdere aanbieders van deze pakketten. Om een keuze te kunnen maken voor de juiste aanbieder van alles in 1, dien je eerst vast te stellen wat voor jou de doorslaggevende factoren zijn. Voor de één zal prijs de grootste factor zijn, daar waar een ander kijkt naar internetsnelheden of zenderaanbod. Wanneer je bijvoorbeeld ook zakelijk afhankelijk bent voor deze diensten kan de frequentie van storingen die optreden af afhandeling hiervan ook een rol spelen. Ook de kwaliteit of beschikbaarheid van de klantenservice, of methode van aansluiten kan relevant zijn. Er worden door verschillende aanbieders ook verschillende methodes gebruikt om een verbinding tot stand te brengen. Zo zal een KPN televisie puur via Ethernet signaal sturen, daar waar bij Ziggo ook een Coaxiaal signaal benodigd is.

Alles in 1 aanbieding

Wanneer je overweegt een overstap te maken van provider of een nieuw pakket wil gaan samenstellen, is het verstandig om de aanbiedingen in de gaten te houden. Deze kun je vaak terugvinden op de websites van aanbieders zelf, maar dikwijls ook op sites die een vergelijking al voor jou doen.

Alles in 1 providers

De bekendste providers van alles in 1 zijn over het algemeen grote namen. Denk hierbij aan Vodafone, KPN, Tele2, Caiway, Telfort en XS4All. Iedere aanbieder heeft voor- en nadelen, dus het is zaak om vast te stellen welke provider van alles in 1 het beste aansluit op jouw wensen.

Vergelijk goedkoopste alles in 1 pakketten en bespaar tot €300,-

ALLES IN 1