Wanneer je een nieuw internet abonnement nodig hebt is het duidelijk wat de eerste stap is: internet vergelijken. Heb je meer nodig dan alleen internet, dan is een alles in een pakket misschien wel een goede optie. Het vergelijken kun je eenvoudig zelf doen op internet. In een duidelijk overzicht kun je zien welke aanbieder het beste aanbod en de beste prijs heeft. Dit is wel zo fijn, je wilt immers niet teveel betalen. Om je alvast een beter beeld te geven hebben we de grote aanbieders voor je op een rijtje gezet, we noemen zowel de voordelen als de nadelen. 

KPN

 

Het aanbod van KPN is erg goed, er is een ruime keuze aan zenders en de verbinding is altijd erg snel. Daarnaast is de klantenservice een groot voordeel van KPN, er staat altijd iemand voor je klaar om te helpen. Bij KPN heb je toegang tot 78 zenders en heb je een internetsnelheid van 50 MB. Het nadeel van KPN is de prijs, je betaald best een hoop, namelijk 54 euro per maand. 

T-Mobile

 

De verbinding van T-Mobile is ook erg goed, je kunt namelijk downloaden met een snelheid van 50 MB. Bij T-Mobile heb je wel iets minder zenders dan bij KPN, het zijn er 20 minder. Een voordeel is dat je ook een stukje minder betaald. Bij T-Mobile betaal je namelijk 47,50 per maand. Momenteel krijg je bij het abonnement gratis Fox Sport waarmee je de Eredivisiewedstrijden kunt kijken. 

Tele2

 

Het grootste voordeel van Tele2 is de prijs, het is een van de goedkoopste providers van Nederland. Bij Tele2 betaal je per maand maar 35 euro. Hierdoor moet je wel inleveren op de kwaliteit van je abonnement. Er zijn maar 34 zenders en ook de internetsnelheid is een stuk langzamer. De downloadsnelheid van Tele2 is 20 MB.

Online.nl

 

Online.nl heeft een zeer goed aanbod, het pakket is compleet en betaalbaar. Je hebt toegang tot 81 zenders, het nadeel is dat er een stuk minder hd zenders beschikbaar zijn dan bijvoorbeeld bij KPN. Wel heb je zeer snelle internetverbinding, je kunt downloaden met een snelheid van 100 MB, twee keer zo snel als bij de meeste aanbieders. Ook bij online.nl krijg je momenteel toegang tot Fox Sports, je kunt kijken naar de zender 1, 2 en 3.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment